DE PATATBAAS

DE PATATBAAS Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 386 beoordelingen
23 jun 2021 om 19:58 Heerlijk lekker vers Warm Goede kwaliteit
22 jun 2021 om 22:13 Eten was goed. Maar wat erg jammer was il had stoofvlees erbij en het was zo warm dat de deksle gesmplten was daardoog is het gaan lekken en verdeelde zich in de tas. Verder bem ik wel tevreden.
22 jun 2021 om 20:13 kwaliteit en bezorgen
16 jun 2021 om 20:00 Eten is heerlijk maar te vaak dat er iets mist of bezorg/afhaal tijden niet kloppen
12 jun 2021 om 18:42 Zeberka pierwsza klasa
2 jun 2021 om 19:56 Het bezorgen duurde lang. Bestelling niet compleet. Zal direct bezorgd worden 45 min later nog niets. Wij komen voorlopig niet terug. Vele malen geduld gehad en fouten geaccepteerd. Nu is de maat vol
2 jun 2021 om 19:37 the bread was moldy. when I called with a complaint, I didn't even hear the word I'm sorry. after 1.5 hours I lost my patience and gave up with the back-up order
27 mei 2021 om 20:13 Cold and dry
25 mei 2021 om 12:04 Jullie burgers zijn magisch
21 mei 2021 om 19:53 Ik vond de spareribs heerlijk
16 mei 2021 om 20:52 De burgers waren goed, maar de snacks erg slecht, droop van de frituur en kwaliteit niet geweldig. Berehap was aangebrand van buiten en net aan gaar van binnen, smaakte niet lekker. Pindasaus waterig en flauw van smaak. Bitterballen geen rundvlees.
16 mei 2021 om 19:59 Toppers